259 ₴
ефективний засіб при комплексному лікуванні захворювань печінки і жовчного міхура: хронічні гепатити, цироз печінки, хронічні холангіти та холециститі, токсичні ураження печінки, в тому числі алкогольна хвороба печінки; |
|
має антибактеріальну дію, пригнічує життєдіяльність ряду споро утворюючих бактерій і золотистого стафілокока; |
|
має м'яку жовчогінну дію, сприяє виведенню холестерину; |
|
підсилює антитоксичну функцію печінки, знімає спазм і нормалізує обмін речовин. |
Глюкозно-фруктозний сироп (ГФС-30) - це натуральна підсолоджуюча речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню з активним фільтром. До складу ГФС-30 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози, а також сироп не містить у своєму складі штучних чи синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а сироп, що отримується, має незмінно гарантовану якість. Цей сироп також призначений для часткової або повної заміни цукру по всій групі високоцукрових фруктових консервів та наповнювачів.
Екстракт артишоку – застосовується при хворобах печінки та жовчного міхура, зокрема, гепатиту, жовчнокам'яної хвороби та при закрепах, оскільки рослина підвищує вироблення жовчі і має потужну жовчогінну дію. А це прискорює виведення з печінки отруйних речовин. У листках міститься препарат цинарин, який якраз і обумовлює жовчогінний вплив на організм і відновлює клітини печінки. Цинарин ще істотно знижує рівень холестерину в крові і жирних кислот. Сечогінні властивості артишоку обумовлюється присутністю органічних кислот, флавоноїдів і солей калію.
Екстракт м’яти завдяки вмісту екстракту листя м'яти пригнічує життєдіяльність ряду споро утворюючих бактерій та золотистого стафілокока. Виявляє жовчогінну дію з активним виведенням холестерину і халатів, посилює антитоксичну функцію печінки, знімає спазм і нормалізує обмін речовин. М'яту перцеву вводять до складу зборів для лікування холециститі, гепатитів та жовчнокам’яної хвороби.
Сорбат калію (Е 202) — калієва сіль сорбінової кислоти є природним, безпечним консервантом і широко застосовується при консервуванні продуктів.
Рекомендовані дози: дорослим і дітям по 1-2 чайній ложці на день, за 30 хвилин до їжі. Вживати один місяць. За необхідністю можна повторити двічі – тричі на рік.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів фіто продукту, вагітність, період годування груддю.
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Призначення: для печінки, жовчовивідних шляхів і жовчного міхура.
Категорія: здорова печінка.
Тип застосування: за рекомендацією лікаря або в складі комплексних програм оздоровлення.
Форма випуску: полімерний флакон 100 мл.
Класифікація: фіто – сиропи.
Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці, за температури від 5°С до 25°С.
Країна виробника: Україна.
Строк придатності: 36 місяці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Рослина Карпат |
Країна виробник | Україна |
Усі характеристики | |
Показання до застосування | Хронічні гепатити, Цироз печінки, Хронічні холангіти, Холецистит |
Система | ШКТ |
Призначення | Для печінки, Для жовчовивідних шляхів, Для жовчного міхура |
Рослини у складі | Екстракт артишоку, Екстракт м'яти |
По органах | Жовчний міхур, Печінка |
Повернення | Обмін/повернення товару протягом 14 днів. |
Доставка | Новою Поштою, Укр Поштою та іншими службами за тарифами перевізника |
Фасовка | Флакон 100 мл. |